WEBSITE
AANMELDEN

KLIK HIER OM JE WEBSITE GRATIS TOE TE VOEGEN
 

WEBSITES OVER OPLEIDING


Bezoek de volgende interessante websites over dit onderwerp. De onderstaande website zijn handmatig beoordeeld op hun kwaliteit en goed bevonden. Neem dus gerust een kijkje.


Vako
De VAKO is het opleidingsinstituut van Stichting Dranken Educatie Nederland (voorheen Stichting het Slijtersbureau).

Gratis leren Photoshoppen
Snel, makkelijk en gratis leren photoshoppen.

Slaag Altijd Rijschool Rotterdam
Benieuwd hoeveel lessen je nodig hebt? Vraag nu een Gratis Proefles aan en ontdek zelf hoe snel jij je Rijbewijs kunt halen.

Hilversum Rijschool
Woon je in de omgeving van Hilversum en ben je op zoek naar een rijschool? Meld je nu aan voor een gratis proefles bij de leukste rijschool van Hilversum en omgeving.

Coaching en Counselling opleidingen
Hoe word jij een goede coach/counsellor? Welke talenten heb jij in huis en hoe kun je die zo ontwikkelen dat je in staat bent anderen te begeleiden in hun proces?

Cursus Advanced Life Support
De basiscursus Advanced Life Support is een tweedaagse reanimatie cursus waarin u in teamverband een specialistische reanimatie leert uitvoeren.

Taaltraining
Hier kan u terecht voor taaltrainingen voor zakelijk gebruik: op maat en in iedere gewenste taal.

Training leren presenteren
De presentatietraining "Goed leren presenteren"" is een complete training rondom presenteren en spreken. Je leert anderen te inspireren en te raken met een pakkend verhaal. Spreken vanuit persoonlijk leiderschap.

Lexicon
Communiceert u regelmatig in het Engels maar mist u soms het zelfvertrouwen om gesprekken in het Zakelijk Engels te voeren? Dan is deze taaltraining zeker interessant.Indien u zelf webmaster bent en u hebt een website die in deze categorie zou passen, voel u dan vrij om uw website aan te melden via de daartoe bestemde link bovenaan deze pagina. Wij kijken uit naar een voorspoedige samenwerking met u.